0 %

Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

EasyBill Është zgjedhja më e mirë

Veçoritë tona

Thjeshtësia

Aplikacioni EasyBill mund të instalohet në çdo kompjuter, tabletë, telefon smartphone apo POS fizik. Është i thjeshtë në përdorim dhe i shpejtë në reagim. Do t'ju duhen pak minuta për ta instaluar dhe do të mund të lëshoni menjëherë faturat e para.

Siguria

Të dhënat tuaja ruhen në sistemin tonë, në Cloud. Në çdo kohë, pavarësisht problemit që mund të keni me kompjuterin apo telefonin (dëmtim, vjedhje, etj.), të dhënat tuaja gjenden menjëherë, të paprekura dhe të vlefshme si për tatimet, si për përdorimin tuaj menaxherial. Të gjitha transmetimet janë të enkriptuara dhe të pakuptueshme për palë të treta.

Cilësia

EasyBill është një zgjidhje e besueshme, e menduar për biznesin e vogël dhe të mesëm shqiptar. Me të mund të kryeni një sërë veprimesh, të cilat do të lehtësojnë ndjeshëm punën tuaj të përditshme. Më konkretisht, me easyPos-in deklaroni dhe menaxhoni arkën, lëshoni fatura, menaxhoni artikujt dhe magazinën, gjeneroni raporte periodike mbi veprimtarinë tuaj ekonomike e të tjera.

Me EasyBill mund të fiskalizoni fatura
kundrejt individëve, por edhe kundrejt
firmave (pagesa me para në dorë).

Deklaroni arkën (fiskalizojeni), në fillim të ditës së punës, dhe menaxhojeni atë sipas nevojës.

Me pak klikime, fiskalizoni faturat e para. Përdorni një printer termik për të printuar faturat.

Hyni në app dhe krijoni ose importoni artikuj, shtoni klientë, menaxhoni faturat e fiskalizuara dhe magazinën, krijoni raporte të veprimtarisë tuaj ekonomike, e të tjera.

Rreth Nesh

EasyBill zgjedhja që duhet bërë

EasyBill lindi nga pasioni për të krijuar, për të qenë të pavarur, për t’u gjetur zgjidhje problemeve të vështira. E nisëm rrugëtimin tonë në 2013, nga dëshira për t’u marrë me elektronikë, për të qenë krijues dhe të pavarur. Në 2016 hodhëm në treg produktin tonë të parë të suksesshëm, modemim për kasat fiskale. Ai qe një hap rastësor, por domethënës. Sot jemi një nga shoqëritë e para që licensohet nga AKSHI dhe DPT-ja për software-in e fiskalizimit. Ne jemi një ekip i vogël, por shumë i përkushtuar: lindëm si një grup “peshkopësh” që përpiqen të gjejnë zgjidhje cilësore, elegante dhe praktike. Sot, pak nga pak po shndërrohemi në një shoqëri me ambicie të mëdha. Sot jemi një shoqëri që mund të krijojë produkte software-ike dhe hardware-ike: në këtë drejtim, jemi të veçantë në Shqipëri.

Çfarë thonë klientët tanë pë ne!

Opsionet e çmimeve

EASYBILL

€60.00
Për Vit
Fatura normale dhe të thjeshta
Arka
Artikuj
Subjekte
Llogari
Raporte
Magazinë
Back-up në cloud

EasyInvoice

€84.00
Për Vit
Fatura elektronike
Artikuj
Subjekte
Llogari
Raporte
Magazinë
Back-up në cloud

EASYBILL + EasyInvoice

€130
Për Vit
Fatura Elektronike
Fatura normale dhe të thjeshta
Arka
Artikuj
Subjekte
Llogari
Raporte
Magazinë
Back-up në cloud

Na kontaktoni

Dërgoni një mesazh duke plotësuar kutitë  me të dhënat tuaja dhe ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejtë të jetë e mundur.

    Copyright © EasyBill